Jag är bröllopsfotograf samt familjefotograf och utgår från södra Stockholm men fotograferar ditt bröllop eller familj var som helst i stockholmsområdet. Jag har familj i västra Skåne så jag fotar gärna även där!

Jag fotar nästan allt med människor att göra! Gravida magar, bebisar, barn, familjer, boudoir, förlovning, studenten och bröllopfoto! Jag vill så gärna dokumentera era liv så att ni får den där magiska känslan varje gång ni tittar på bilderna i framtiden.

Jag är medlem i barnfotografer.se samt bröllopsfotografer.com, en samling av Sveriges bästa bröllopsfotografer!

Om ni gillar mina bilder klicka gärna på 'like'!

Sunday 5 December 2010

Wedding Coffeetablebook Design

This weekend I've been madly working with photo editing and album design. Here are a few coffetablebook layouts from a Jessica and Magnus's wedding this Summer! More will come soon!
Jag älskar mitt jobb som bröllopsfotograf i Stockholm och Skåne! I helgen har jag designat lite album sidor med bilder av ett bröllop från i somras samt av min kille Oskar!0 comments:

Post a Comment

Search This Blog

Labels

...more?

Well if you read this all the way at the bottom of the page then you might want more information! In which case go to my website where details about my shoots, portfolios and even prices are outlined. You can even read a little more about the things in love in the 'about me' section!

www.lindholmphotography.com

It would really makes me happy if you left a comment so don't be shy! Let me know what you think and which country/city you are reading from!

Thanks for stopping by.
/Terri

  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by Creative Artworkof Fractal Enlightenment

Back to TOP